Beslaglegging

Zorgvuldig en volgens de wet uitgevoerd

Advies aanvragen

  • Jarenlange ervaring in beslaglegging
  • Beslaglegging volgens de regels uitgevoerd
  • Breed aanbod van juridische diensten

Gerechtsdeurwaarders

Beslaglegging

Zoekt u een gerechtsdeurwaarder voor beslaglegging?

Beslaglegging betekent dat een gerechtsdeurwaarder eigendommen van iemand met schulden inneemt of bevriest, zodat deze persoon zijn schulden betaalt. Er kan beslag gelegd worden op het geld op een bankrekening, (een deel van) het salaris of op spullen, zoals een auto of een huis. Het doel van beslaglegging is om de schuldeiser het geld te geven waar het recht op heeft.
In de wet staat dat de gerechtsdeurwaarder op sommige zaken geen beslag mag leggen. Het gaat dan om zaken als bedden, beddengoed, tafels, stoelen, kleding, eten en drinken.

Heeft de rechter geoordeeld dat een debiteur moet betalen, maar voldoet deze niet aan de veroordeling van de rechter? Dan kan u de gerechtsdeurwaarders van KroepSteghuis inschakelen. Met een vonnis van de rechter kunnen wij overgaan tot beslaglegging (dit heet executoriaal beslag).
In Nederland zijn alleen gerechtsdeurwaarders bevoegd om beslag te leggen; incassobureaus en advocaten moeten eveneens een gerechtsdeurwaarder inschakelen om beslag te laten leggen.

Dit doen wij voor u

De gerechtsdeurwaarders van KroepSteghuis zorgen ervoor dat u als schuldeiser uw geld krijgt, door eigendommen van de schuldenaar te bevriezen of te verkopen. Dit doen wij met toestemming van de rechter.
Voordat we daadwerkelijk beslag gaan leggen, moeten we eerst uw debiteur op de hoogte stellen van het vonnis. Dit heet betekening. We geven de debiteur vervolgens nog even de tijd om uw vordering te voldoen. Als hij dit niet doet, gaan we over tot beslaglegging.

Onze gerechtsdeurwaarders voeren beslagleggingen zorgvuldig uit, altijd volgens de strikte richtlijnen van de wet. We zorgen ervoor dat de maatregel eerlijk en evenwichtig is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u als schuldeiser uw rechten kent, en dat ook de debiteur zijn of haar rechten kent.

We geloven dat onze rol verder gaat dan het uitvoeren van taken; we zijn er om u te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen in elke stap van dit juridische proces. Wij helpen u daarom ook met advies over beslaglegging, zelfs als u nog geen toestemming aan de rechter heeft gevraagd. Wij zijn er voor u vanaf de eerste stap.

Gerald Menderink

Gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarders

Waarom kiezen voor Kroep Steghuis?

Waarom u nou juist bij KroepSteghuis moet zijn? Wij luisteren naar uw verhaal en geven advies. Hiervoor nemen we ruim de tijd, zodat alles duidelijk is. Op die manier kunnen juridische problemen voorkomen of opgelost worden. Als tussenpersoon vinden we het belangrijk dat conflicten tussen u en de andere partij voorkomen of geminimaliseerd worden.

Met KroepSteghuis mag u er zeker van zijn dat de communicatie en uitvoering van de juridische stappen objectief en professioneel gebeuren.

Met welk incassoprobleem of juridische kwestie u ook te maken heeft, u kunt bij de gerechtsdeurwaarders van KroepSteghuis terecht voor:

  • Advies, uitvoering en ondersteuning.
  • Altijd doelgericht en op maat gemaakt voor u.

Welk juridisch probleem mogen wij voor u oplossen?

Neem contact met ons op

Gerald Menderink

Gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarders

Onze expertises

Wij leveren maatwerk als het gaat om incasso, (ambtelijke) werkzaamheden en juridisch advies. We behalen al jarenlang een hoge incasso- en klanttevredenheidsscore.

Juridisch advies

Ervaren, goed opgeleid en altijd advies op maat

$

Huurrecht

Kent voor ons geen geheimen.

$

Gerechtelijke procedure

Onze kennis voor een succesvol resultaat

$

Incasso

Onze werkwijze is altijd een op maat gemaakte aanpak.

$