header-incasso-1-scaled_1250x330_acf_cropped

Incasso op maat

Incasso op maat

Onze werkwijze is altijd een op maat gemaakte aanpak. Wij brengen hierbij jouw situatie in kaart en luisteren naar jouw wensen. Vervolgens zetten wij het incassotraject in gang. Dit traject is altijd afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen waardoor iedere aanpak maatwerk is. Wij houden tijdens dit traject persoonlijk contact, waarbij we je op de hoogte houden van de stand van zaken.

Als opdrachtgever van KroepSteghuis heb je 24/7 toegang tot ons online klantenportaal. Hiermee heb je altijd inzage in de dossiers die je bij ons uit handen hebt gegeven. Je kunt realtime zien wat de status is en of er bijvoorbeeld een betaling is binnen gekomen. Dit geeft niet alleen veel overzicht en tijd maar je zit ook niet gebonden aan kantoortijden voor het opvragen van een statusupdate.

Advies

Heeft een incassotraject er niet voor kunnen zorgen dat de openstaande factuur betaald is? Ook dan kunnen we je adviseren over een eventueel vervolgtraject en een gerechtelijke procedure. Ook kunnen we de gerechtelijke procedure voor je uitvoeren. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

– Jarenlange ervaring –

Onze expertises

Wij leveren maatwerk als het gaat om incasso, (ambtelijke) werkzaamheden en juridisch advies. We behalen al jarenlang een hoge incasso- en klanttevredenheidsscore.