header-juridisch-advies-1-scaled_1250x330_acf_cropped

Juridisch advies

Ervaren, goed opgeleid en altijd advies op maat

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn goed opgeleid en bieden altijd een op maat gemaakt advies. Met onze kennis van het proces- en executierecht zorgen wij voor een gedegen juridisch advies en een inschatting van de slagingskans van een procedure. Wij adviseren bij een juridisch probleem, het uitvoeren van onderhandelingen en staan je bij als proces-gemachtigde bij de kantonrechter.

Voorbeelden van gevallen waarin je ons voor juridisch advies kunt inzetten zijn de meeste zaken die je kunt beschouwen als ‘rijdende rechter zaken’. Wij adviseren, bemiddelen en indien nodig procederen we.

Stel je voor dat je bijvoorbeeld een auto hebt gekocht die niet aan de verwachtingen voldoet. Of per ongeluk geld onverschuldigd hebt betaald. Je hebt ruzie met de buren over de schutting of heg of een huurder die zich niet als goed huurder gedraagt.

Mocht na bestudering van het dossier blijken dat het beter is om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen, dan hebben wij daarvoor, op elk rechtsgebied, wel een specialist in ons netwerk.

– Jarenlange ervaring –

Onze expertises

Wij leveren maatwerk als het gaat om incasso, (ambtelijke) werkzaamheden en juridisch advies. We behalen al jarenlang een hoge incasso- en klanttevredenheidsscore.