Wij zijn op zoek naar (assistent) bewindvoerder

Voor onze bewindvoerderspraktijk zijn wij op zoek naar een (assistent) bewindvoerder voor minimaal 20 uren per week.

Ons cliëntenbestand is heel divers en bestaat uit ruim 100 cliënten voor wie wij, door de rechtbank, zijn aangesteld als curator, bewindvoerder en/of mentor. Als (assistent) bewindvoerder heb je een afwisselende baan waarbij je veel persoonlijk contact hebt met cliënten en andere betrokkenen. Zoveel mogelijk samen met de cliënt neem je beslissingen op financieel gebied. Bij cliënten met problematische schulden zorg je er voor dat de situatie stabiel wordt en er wordt toegewerkt naar een bestaan zonder schulden.

Wil je werken in een klein team en kun je goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid? Ben je zelfstandig en creatief in het zoeken van de beste oplossing bij financiële problemen? Ben je klantgericht, empathisch en zie jij het als een uitdaging om ons kantoor samen verder te laten groeien? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden:

  • een prettige, informele werksfeer;
  • een moderne werkplek;
  • goede arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatie met cv naar: steghuis@kroepsteghuis.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Steghuis via genoemd e-mailadres of telefonisch op nummer: 053-2060780.